Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

All alone!

Goddag söndag!

Knappt någon sömn inatt heller.. Jävla granne till att ha disco alltid! Blir att jag får ringa hyresvärden imorgon.. Detta fungerar inte längre!!

Casper kom in och väckte mig lite innan lunch och frågade om han fick åka till Väla med sina två vänner E och O. Självklart sa jag. En timme senare begav han sig iväg med Adidas väskan på axeln och ett stort leende på läpparna. Jag är inte den rikaste i kommunen men när grabben vill ge sig iväg för en gångs skull så ger jag honom gärna några hundra. Han sitter alltid hemma annars, dagens generation jag vet, men ändå.. Jag försöker få honom att hitta på saker. Både med mig, mina bröder och hans vänner; men ikke! Så ja idag är grabben i kaoset på Väla; fikar och shoppar loss!

Vad gör jag idag då?

Absolut ingenting. Jag startade radion när jag hade Sandra i telefon och sa att jag skulle storstäda (ta lister, fönster och dylikt) men.. Jag har fastnat i soffan! haha. Blir nog inte många knop gjorda förutom det blogwork jag kan göra via min ipad.. Får se om jag kanske tar tag i städningen senare idag..


Vad gör du denna söndag?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Idag har jag sett till att få ut lite skräp renstat mitt postfack på tidningar och nu tar jag det lugnt i soffan. tycker att söndagar är en dag då man får göra ingenting💗
nouw.com/amandizan
Emma Engström,
Men vad roligt för honom att göra något, speciellt om det kanske inte händer allt för ofta! <3
nouw.com/emmaengstrom
Viktor,
Jädrans granne! Vet hur det är att ha en granne som har disco (ungefär) .. Lika bra att ringa hyresvärd enligt mig ! 😊
www.nouw.com/viktorhognas
maria,
Vilka jobbiga grannar du har. Borde det inte gå att ringa polisen om de stör så mycket att du inte kan sova (tänkte om de håller på sena nätter)
mariasliv.net
evelinalundin
evelinalundin,
Jag har stått på marknad hela dagen
nouw.com/evelinalundin
madelenekirk
madelenekirk,
Fy att din granne alltid ska ha disco. Har själv haft en sådan granne men han flyttade och studerar nu i Japan, SKÖNT!
nouw.com/madelenekirk
charlottelinden.se,
Usch, det är otroligt påfrestande att ha en granne som stör sömnen. Min granne är precis likadan. Tidigare hade jag en granne som även han störde varenda natt och efter att jag kontaktade värden om detta blev han vräkt.
charlottelinden.se
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Hur är Väla nu för tiden? Var ett par år sedan jag var där! Själv valde jag städningen framför bloggen hahah
nouw.com/melissaskywalkz
Jenny,
I min första lägenhet hade jag flera grannar som hade fest. Ofta och högljutt. Främst kvällar/nätter när jag skulle jobba dagen efter. Jobbade som personlig assistent då och hade 24-timmarspass. Bodde i en uppgång med nio lägenheter och jag bodde mitt i.
nouw.com/livetihornsved
nobodyals
nobodyals,
hoppas du får hjälp med grannen
nouw.com/nobodyals