Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Advokatbyrå för dig med verksamhet.

Betalt inlägg i samarbete med Wåhlin Law

Hej fina du! 

Har du det bra i det komna höstvädret? Visst är det deprimerande!? Jag kan ju säga att jag är inte klar med sommaren riktigt än! Jag vill ha mycket mer sol och värme! Ja jag är helt klart född i helt fel land! Det blir mer och mer konstaterat för varje år som går faktiskt..


Men nu till något helt annat.. 

Jag har enbart varit i behov av att kontakta en advokatbyrå en gång i mitt liv och det var på grund av privata angelägenheter. Det var när det gällde underhållet som jag fick tipsa om (från många) att jag hade rätten att få det inkomstbaserat från grabbens pappa. Den processen gick väldigt snabbt måste jag säga, tog inte ens 3 månader alltså.

Wåhlin AB är en advokatbyrå som inriktar sig till dig som har egen verksamhet som exempelvis inom bygg, handel, IT, sjöfart och transport. För att se om just din verksamhet kan få hjälp av dem så är det bara att kontakta byrån så är där säkerligen inga problem med att få den hjälp som just din verksamheter behöver då de hjälper inom väldigt många branscher! Några av deras kompetensområden är exempelvis arbetsrätt, ekobrott, hyresrätt, miljörätt, tvistlösning, offentlig upphandling och företagsöverlåtelser.

De har ett team av engagerade och duktiga medarbetare som hjälper dig snabbt att finna en jurist som har bäst kunskap inom just ditt område. De hjälper dig inom affärsjuridik i Sverige men även internationellt. Du kan komma i kontakt med dem via telefon, mail och genom att besöka något av deras kontor.

Wåhlin advokatbyrå´s kontor finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Adresserna till de kontoren hittar du inne på Wåhlins hemsida, för ibland är det faktiskt perfekt (och behövligt) att kunna sitta öga mot öga och diskutera tillsammans med dem du behöver hjälp av!


Har du varit i kontakt med en advokatbyrå någon gång? Om ja: i vilket syfta då? Privat eller verksamhet?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

MammaJenny
MammaJenny,
Ja, det gäller att finna en bra advokatbyrå så man får rätt hjälp 😊
nouw.com/mammajenny
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Samma här jag är inte heller klar med sommaren =) hösten är fin och vintern med men sommaren älskar jag mest =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag älskar verkligen med sommaren 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet