Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

9 saker om Jennifer!

Ett

Jag kan lätt få känslor/bli intresserad av en person, men jag har det verkligen inte lätt för att ta det där ytterligare steget: att bli kär/älska en person!


Två

Jag älskar skräckfilmer men jag vågar inte se dem när jag är själv. Genom åren så har det varit jag och min yngsta bror Marcus som har kollat på sådana filmer tillsammans och vi båda har suttit med händerna för ögonen och hoppat till/skrikit tillsammans haha.


Tre

Jag använde aldrig napp när jag var liten, jag sög på tummen och slutade inte med att göra det förrens i sena tonåren!


Fyra

Jag har en storasyster som jag inte har någon kontakt med och har inte haft på flera flera år..


Fem

Jag minns inte från vilken årskurs till årskurs 7 så var jag med i en skolorkester och i den orkestern så spelade jag bastuba haha!


Sex

Jag älskar att kolla på fotbollsmatcher, men jag kollar enbart när Helsingborgs IF spelar!


Sju

Jag har enbart varit på två riktiga (med restaurang och grejer) dejter i mitt liv.


Åtta

Om allt hade gått som det ska i mitt liv gällande graviditeter så skulle jag ha varit 5 barns mamma idag. Graviditeterna har slutat med missfall eller utomkvedshavandeskap.. Det första barnet skulle isåfall ha varit 20 år idag..


Nio

Min farmor var buddhist, därav mitt stora intresse av den religionen och anledningen till att jag har så mycket av just det "temat" i min heminredning.


Gillar

Kommentarer

elinamandasofie
elinamandasofie,
Haha jag är likadan som dig med skräckfilmer! 😂 Ändå fortsätter jag kolla haha..
Eftersom det ändå är ett inlägg med fakta om dig så tänkte jag passa på att fråga om du är intresserad något av hudvård, skönhet och välmående? Jag söker nämligen testpersoner nu och kanske är du en av dom?😍
nouw.com/elinamandasofie
CristinaS
CristinaS,
Vilken rolig lista! ❤️
nouw.com/cristinas
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Själv gillar jag inte alls att se på fotboll, haha! Men förra året kikade jag faktiskt när Sverige spelade i VM 😃 SÅ spännande det var!!
nouw.com/emmaengstrom
znogge,
Kul att få veta lite mer om dig. Även här blir det en del skräckfilmer!
znogge.wordpress.com
Frida,
Jag veeet. Det blir så mkt restaurangbesök här. Det är alldeles för lockande att gå ut och äta och ta ett glas vin när priserna är så billiga :p
Kul lista och jag känner igen mig i nummer ett och två. Jag har alltid haft lätt att bli förälskad men inte mer. Jag tappar väldigt lätt intresse faktiskt. Som tur är så höll och håller det i sig med min nuvarande 😊
Jag älskar också skräckfilmer och har kollat på de flesta tillsammans med min lillasyster 😃
fridachristina.com