Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

2018-09-15

Hej lördag och hej fina du!

Helgen är kommen på riktigt, skönt! Jag somnade riktigt sent imorse, halv 6 slog klockan när jag kom i säng för andra gången. Jag somnade till lite efter 12 slaget men då ringde en bekant mega många gånger på facebook även fast jag till slut skrev att jag låg och sov, men han verkade inte förstå.. Trötta mig liksom! Så ja idag är jag lagom trött. Jag fick dricka mitt "morgon"kaffe i solen i trädgården iallafall.. Guldkant i vardagen!

@mistercasperking kompis A har precis kommit hit! De ska ut och umgås med de andra ungarna på området. Casper älskar att ha vänner på besök, är han glad så är jag glad! Får se om det blir sovis eller inte..

Jag ska snart lägga mig och vila en stund. Ikväll kommer Sandra och Julia hit en runda. Jag ska rensa ut bland mina handväskor och de jag inte vill ha ska Julia få se om där finns några hon vill ha tänkte jag. Bättre de kommer till användning än att de ska ligga i alla säckar i förrådet, ja jag har ett beroende av hansväskor och jag har nog 4-5 säckar med väskor haha. Jag ska dock inte gå genom alla idag..

Vad gör du denna lördag?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Men att folk inte ger sig 😲. Om man inte svarar så är man väl upptagen :-p . Låter gott med kaffe i morgonsolen i alla fall, ganska fantastiskt med sådan värme som vi har så här i september ändå 😊.
www.saramadeleine.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Eller hur! SJukt störigt måste jag säga!! Ja faktiskt, gäller att njuta medans vi har kvar lite värme 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Maria,
Hoppas du har haft en fin lördag! 😊
headoverheals.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det hade jag, tack 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet